PIZZA AZZURO

PIZZA AZZURO

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 939 beoordelingen
13 aug 2020 om 21:57 The taste of the pizza was okay. It is pizza! But my order was not followed. I paid extra for ham and egg (I was expecting hardboiled egg slices in the pizza as this order is for children.) but got champignons instead. Tried to reach out but line was busy
11 aug 2020 om 14:19 In de gang op de grond achter gelaten.
10 aug 2020 om 12:59 2 uur tot ik mijn pizza kreeg, en waren dan nog de lookbroodjes vergeten..
10 aug 2020 om 10:19 top as usual
10 aug 2020 om 7:45 Lang wachten op de pizza’s, tracking app gaf aan dat bezorger er al vroeger zou zijn. Er waren geen olijven toegevoegd aan mijn pizza, waar ik wel voor betaalde. Bovendien was de pizza echt ondermaats van smaak.
9 aug 2020 om 21:02 Een pizza vergeten leveren, 30 euro betaalt voor 1 pizza. Als ik het restaurant belde, nam Niemand op. Jammer.
9 aug 2020 om 12:16 Een uur te laat en onze pizza was koud en niet te vreten. Gewoon wat paprika opgepleurd en grote stukken salami. Niet bestellen
8 aug 2020 om 22:38 Jamais été livrée !!!! Donc impossible de juger la qualité ni la livraison, la seule étoile est obligatoire à donner pour pouvoir envoyer un avis mais c’est ZERO!!! Méfiez-vous, une vraie arnaque !!!
8 aug 2020 om 21:44 Meer dan uur te laat, was volledig koud en gewoon slecht!!!
7 aug 2020 om 22:54 Pizza Caprese had geen tomatensaus, vriendelijke suggestie om dit er duidelijk bij te zetten. Maar snelle en warme bezorging.